Karlas store dag - ønskeseddel

DSC06853.JPG

Vi glæder os til at se Jer alle sammen, på Karlas dåbs dag. Det er en dag vi har set frem til i meget lang tid. Men et spørgsmål som uomgåeligt følger, når man har inviteret folk til en fejring er "har I en ønskeseddel?". Så vi har med glæde, været på overarbejde, for at redigere og ligge til flere gaver efter en veloverstået jul. Så her har I den. Vi har sat et link med de fleste ting, så I kan se hvad det er vi ønsker os.

Som jeg startede med at skrive, så glæder vi os til at se hver og èn som kommer. 

Ønskeseddel

Penge bliver vel modtaget. Så kan vi købe noget fra ønskesedlen, hjemme i Norge

Bøger

  • Sigurd fortæller om kongerækken af Sigurd Barrett
  • Sigurd fortæller Danmarks historie af Sigurd Barrett
  • Sigurd fortæller om de nordiske guder
  • og andre børne bøger