Dans sidste dag


Nu begynder det for alvor at blive spændende.. Dan tager, i morgen tidlig, hjem til Danmark og Nova og mig bliver alene... ja, spændende er vist den bedste måde at beskrive, hvordan jeg har det føles i maven at han rejser. Men denne sidste dag, besluttede vi os for at tage en tur længere ud på Varangerhalvøya. Vi kørte cirka 30 kilometer, da vi kom til Skallelvan. Det er en af de større elve der er heroppe. Vi besluttede os for at prøve at komme helt ned til vandet, og det lykkedes da også, uden alt for våde støvler. 

Turen der ud og tilbage var også en berigende tur, da der både var får på vejen og mange rensdyr. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at se rensdyr.. Jeg venter dog stadig på de rensdyr med kanen bagved :-)
 Turen gik også gennem Skallelv by. Her kan man tale om en lille by. Det var en et U-sving, på en et sporet vej, der gik gennem byen. Jeg kan godt forstå, hvorfor man gerne vil bo derude. Tæt på naturen og stilheden. Men på den anden side .... det er godt nok langt væk fra ALT.. Ikke desto mindre, smukt det var det, med en lille kirke og elvens udmunding der gik lige forbi..

_____________________________________________________________________________