De lyse timer svinder ind


Det er da helt utroligt som tiden den flyver afsted. Siden jeg kom hjem efter en kort tur i Danmark, er der utroligt nok gået lidt over en måned. I den tid har jeg været så heldig at have haft flere besøg. Først mor, Emil og Viktor, derefter Dan, som netop er taget hjem. Samtidig med at tiden er fløjet afsted, er dagens lyse timer blevet betydeligt færre. I weekenderne har mig og Dan skulle planlægge vores tid lidt, efter, om vi skulle foretage os noget der krævede lys, og derfor skulle ud tidligere.

Idag for eksempel er solen stået op kl. 8.15, og gik ned kl. 01.13... Jeps... 5 timer med sol... og det svinder ind med cirka 10-15 minutter hver dag... he he.. Det bliver altså spændende med mørketiden. Det tror jeg vist jeg har nævnt før, men hva pokker, I får den lige igen :-)

I tiden siden besøget fra mor, Emil og Viktor, har vejret skiftet en del. Jeg har ladet mig fortælle at det normalt er sådan, heroppe, at der i begyndelsen af efteråret kommet en del sne, som så smelter væk igen. Temperaturen er fortsat omkring frysepunktet, men det meste sne er væk. Når det er sket, går der lidt tid, så kommer der nyt sne, som så vil blive liggende. Så lige nu er vi midt imellem de to, hvor der faktisk er pænt koldt, men hvor det ikke kan bestemme sig for om det skal sne eller regne.



I sidste weekend kørte vi en tur til Ekkerøya, som ligger en kort køretur udenfor Vadsø. Der havde været fint vejr hele dagen, hvor vi var ude og se lidt på biler, men da vi kom på Ekkerøya, var det som om bøtten vendte på hovedet. Vi ville gå helt ud på molen, for at se udsigten, da det var som om det blæste op. Det endte da også med at vi blev fanget midt i en kraftig sne byge, men hvad gør det, når man er ordentligt klædt på :-)