Velkommen til min nye hjemmeside

www.charlottelund.com

Nye som gamle læsere skal være velkommen, her på min splinter-nye hjemmeside. Jeg har valgt at skifte platform, da jeg ønskede noget andre muligheder for at dele indhold med Jer. Jeg skal fortælle lidt om hvad I kan gøre og se her på hjemmesiden, før I springer ud i udforskningen.

For det første kan du her til venstre skrive din mail adresse op, og så vil du modtage en mail hver gang der er et nyt blog indlæg. Alle mine gamle blog indlæg kan findes her på siden, og ligger under arkivet i menuen til venstre.

Øverst på skærmen kan du se mine menu punkter. Ved at sætte musen på HOME og trykke på NYT INFO, vil du komme til forsiden. Her vil være en opsummering af nye indlæg på siden, både på bloggen, i galleriet og det sociale medie Instagram. Ved at trykke på de forskellige ellementer på siden, vil du komme frem til den aktuelle side. Vil du bare gerne læse min blog, hedder den fortsat EN PÆDAGOG PÅ AFVEJE, og kan ligeledes findes i menu linjen.

Jeg vil fortsætte med at skrive blogindlæg, men ind i mellem har jeg bare lyst til at dele billeder, uden den lange forklaring. Disse billeder vil være i galleriet. Desuden vil jeg linke alle billeder i fremtidige blogindlæg, til det aktuelle galleri. Bare for at gøre det lidt nemmere :-)

Jeg håber du vil syntes om det jeg har lavet her, og at det kan være med til, i større grad, at jeg kan opdatere Jer derhjemme, med både skrift og billeder. Så begynd at udforske det som er at finde på siden allerede, ved at trykke på HOME-nyt indhold øverst på skærmen, eller brug denne smutvej ved at trykke HER