Jeg kan se hjem...




Nu er der ikke længe til. Det er endda om så kort tid, at jeg på vejrudsigten kan se lørdag d. 21. december. Da går turen til Danmark. Det er sjovt hvordan noget der så længe, har været så langt væk, pludselig er her om under en uge. Jeg glæder mig helt vildt, men er også super spændt, da jeg skal have Nova med hjem. Det er hendes første flyve tur, så det er med en klump i maven at jeg glæder mig til at flyve hjem. Men lad os nu se, hvordan det kommer til at gå.

Nå, hvad har jeg så lavet i den sidste uges tid. Der er været fuld gang i kortet, og det har stået på masser af øvelse og koncerter. Julen er nu sunget ind Nesseby kirke, i Vadsø kirke og der blev spredt julestemning i Fylkestinget. Der ud over har der været julefrokoster, biograf ture og en masse andet hygge. Jeg må sige at kalenderen hurtigt bliver fyldt. Men det er jo ikke en dårlig ting.

Nu står vi så på kanten af en nye uge, hvor jeg så småt må begynde at planlægge og pakke, så nu kan det kun gå for langsomt. Jeg er klar til at se alle i Danmark.


Glædelig tredje søndag i advent. Jeg håber alle har haft en dejlig dag.